ANTEP FISTIĞINA DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ

ANTEP FISTIĞINA DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ

NTO Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Törenine Katıldı

ABONE OL
Nisan 28, 2026 23:09
ANTEP FISTIĞINA DEĞER KATANLAR ÖDÜL TÖRENİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polat Akın Fıstıkçılar Sitesi Başkanı Reşat Oktay ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen programa; Nizip İlçe Kaymakamı Osman Uğurlu, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Bekir Karabacak, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, diğer meslek odası başkanları ve çok sayıda NTO üyeleri katıldı.

Törende, fıstık sektörüne uzun yıllar boyunca değer katan ve bölge ekonomisinin kalkınmasında önemli rol oynayan emektar esnaflara plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Sektörel dayanışmanın ön plana çıktığı programda, fıstık piyasasının mevcut durumu ve esnafın talepleri de istişare edildi. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r