Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 81. Genel Kurulu öncesinde geleneksel olarak düzenlenen Anıtkabir ziyareti, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Nizip Ticaret Odası (NTO) heyeti;
- NTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Genel Kurul Delegesi Mehmet Özyurt,
- Meclis Başkanı Bekir Karabacak,
- TOBB Delegesi ve Meclis Üyesi Şerif Dağlı,
- Genel Sekreter Dilek Süzer’in katılımlarıyla Anıtkabir’de düzenlenen resmi törene iştirak etti.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde yapılan ziyarette, Atatürk’ün mozolesine çelenk sunumu yapıldı ve saygı duruşunda bulunuldu. TOBB heyeti, ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
Milli iradenin simgesi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda gerçekleşen bu anlamlı buluşmada, iş dünyasının birlik ve beraberlik vurgusu güçlü bir şekilde yenilendi.
NTO heyeti de bu özel ziyarette yer alarak, Ulu Önder’e bağlılığını ve ülkemizin ekonomik kalkınmasında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme kararlılığını bir kez daha ifade etti.
GÜNDEM
28 Haziran 2026SPOR
28 Haziran 2026GÜNDEM
28 Haziran 2026SPOR
28 Haziran 2026SPOR
28 Haziran 2026GÜNDEM
28 Haziran 2026GÜNDEM
28 Haziran 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7733 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
5023 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2832 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1949 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1887 kez okundu