Programa; GAÜN Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan, Gaziantep Valisi Kemal Ceber ve eşi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Feray Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Oya Alpay, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Özer ile fakülte öğretim elemanları katıldı. Huzurevi bahçesinde gerçekleşen etkinlik, huzurevi sakinlerinin yoğun ilgisiyle renkli görüntülere sahne oldu.
Güzel Sanatlar Fakültesi’nin farklı bölümlerinin katkı sunduğu programda; Moda Tasarımı Bölümü el dokuması, Halı Tasarımı Bölümü tafting dokuma, Resim Bölümü akrilik resim çalışması, Seramik Bölümü ise kilden seramik atölyesi gerçekleştirdi. Ayrıca ebru sanatı atölyesi, mehter gösterisi ve hemsball etkinliği katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Huzurevi sakinlerinin el emeği ürünlerinin sergilendiği stantlar da beğeni topladı.
Etkinliğe Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, Oğuzeli Engelsiz Yaşam Merkezi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gasmek ve ADEM Yaşlıları Koruma Derneği de destek verdi. Program, çeşitli ikramlar ve pasta kesimiyle son buldu.
GÜNDEM
23 Haziran 2026SPOR
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026SPOR
23 Haziran 2026SPOR
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7731 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
5015 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2829 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1946 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1884 kez okundu