Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, vatandaşların sağlığını korumak ve konforunu artırmak amacıyla parklar, refüjler ve piknik alanlarında düzenli olarak ilaçlama yapıyor.
Bu kapsamda, mayıs ayından bu yana yürütülen çalışmalarda toplam 3 ton rezüdüel ilaç kullanıldı. İlaçlama ekipleri, sabah saatlerinde şehir merkezindeki yeşil alanlarda temizlik ve ilaçlama faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor.
Ekipler, kene yoğunluğuna dair özel bir artış olmamakla birlikte, mevsimsel gereklilikler doğrultusunda bu uygulamaları yaz sezonu boyunca devam ettirecek.
Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sinek ve haşerelere karşı da 42 araç ve 110 personelle 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat esaslı ilaçlama hizmeti sunuyor. Hem odak noktalar hem de vatandaş talepleri doğrultusunda yapılan bu çalışmalarla şehir genelinde yaz aylarının daha sağlıklı ve huzurlu geçirilmesi amaçlanıyor.
GÜNDEM
27 Haziran 2026SPOR
27 Haziran 2026GÜNDEM
27 Haziran 2026SPOR
27 Haziran 2026SPOR
27 Haziran 2026GÜNDEM
27 Haziran 2026GÜNDEM
27 Haziran 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7733 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
5022 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2830 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1948 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1887 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.