NTO MECLİS BAŞKANI BEKİR KARABACAK, GAZİANTEP İŞ DÜNYASI BULUŞMASINA KATILDI

NTO MECLİS BAŞKANI BEKİR KARABACAK, GAZİANTEP İŞ DÜNYASI BULUŞMASINA KATILDI

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’in katılımlarıyla, Gaziantep Ticaret Odası giriş kat büyük salonda “Gaziantep İş Dünyası Buluşması” toplantısı düzenlendi.

ABONE OL
Eylül 14, 2025 03:52
NTO MECLİS BAŞKANI BEKİR KARABACAK, GAZİANTEP İŞ DÜNYASI BULUŞMASINA KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm üyelere açık olarak gerçekleştirilen toplantıya, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak da iştirak etti.

Toplantının açılışında konuşan Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep’in üretim gücüne ve ülke ekonomisindeki stratejik rolüne vurgu yaptı. Finansmana erişim, ihracat, kur politikaları, deprem sonrası toparlanma ve Suriye’nin yeniden inşası gibi başlıklarda iş dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini Bakan Şimşek’e iletti. Ayrıca, GTO üyelerinin katkılarıyla hazırlanan kapsamlı raporun da Bakan’a sunulacağını belirtti.

İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Bakan Mehmet Şimşek, küresel ekonomik gelişmeler, Türkiye’nin makroekonomik dengeleri ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, toplantı vesilesiyle ilçemiz iş dünyasının ve üyelerimizin taleplerini Sayın Bakanımıza iletme fırsatı bulduğunu, bu tür buluşmaların iş dünyası ile hükümet arasında güçlü bir istişare zemini oluşturduğunu ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.